Hemköp Lucullus - Din matbutik i Centrum

Här på nedre plan i Galleria Filbyter har det drivits matbutik sedan början på 70-talet, och sedan 2003 är butiken ansluten till Hemköp. Butiken ägs idag av Micael Jacobsson och Andreas Leveau Book och har så gjorts sedan sommaren 2005.

 

Matglädje och service är ledord för oss på Hemköp Lucullus. När du kommer in hos oss möts du av en liten blomavdelning, för att sedan gå vidare in i brödavdelningen där det doftar butiksbakat bröd.

 

På väg in till mejeridisken med det breda sortimentet passerar du vår postavdelning. Och i vår frukt & grönt hittar du allt du kan önska både från nära och långt håll. I våra fräscha manuella diskar finner du färdigmat såsom kycklingspett,biffar, gratänger,smörgåstårta mm. Traditionella skinkor och korvar, vi har även manuellt kött. Och i vår fiskdisk finns havets alla läckerheter,vi har även här ”pannfärdigt” allt för att underlätta din middag. Ett tips är att prova våra egentillverkade röror.

Missa inte heller vår fräscha salladsbar från Picadeli, där du lätt plockar ihop en nyttig och god lunch på egen hand.

 

Vi gör även smörgåstårtor och exotiska plankor på beställning och har man särskilda önskemål försöker vi tillgodose dem med.

 

Välkommen in på ett besök

 

/ Micael & Andreas med personal

Vår affärsidé

Hemköp Lucullus är den personliga matbutiken mitt i city med ett fantastiskt sortiment av frukt och grönt, färsk fisk, delikatesser, ekologiska och prisattraktiva varor. Vi erbjuder kulinarisk inspiration för vardag och fest kombinerat med snabb, smidig och kundanpassad service.

© Hemköp Lucullus